2023-10-15
𖠿 葵芳 —— Bunnychurros 葵芳葵富路7-11号葵涌广场2楼2023号舖𓏸 路飞的下午茶 | $55𖧷 设无加一 ‧˚₊ ៸៸#ewm葵芳#ewm甜品‧˚₊ ៸៸*・゜葵广扫街必食 no. 1 ゜・*老板娘超级热情! 完全Feel 到佢哋嘅宗旨系sell love and happiness ~ 佢成立呢间铺就系想打造一个属于香港人嘅Churros体验,而且仲去咗西班牙取经! 呢到嘅 Churros 食落去唔系硬彬彬! 而系有软心效果,外脆内软的! 而且所有嘢都系手工制,劲有心思 ꕤ︎︎·͜· ︎︎系美式复古Style 嘅装修~ 而且觉得佢哋Menu 嘅Design 劲有创意 ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)♡听老板娘嘅私心推荐系路飞的下午茶〃'ᴗ'〃 因为个人劲中意茶味嘅嘢,所以就无拣到最人气嘅焦糖味xdd个玄米茶手工雪糕系超级惊艳₊♡⁺⋆ 食落系雪葩嘅质感!好特别!而且唔会好甜,有玄米茶香⸝⸝⸝♡老板娘仲话每个嘢食都系无防腐剂而糯米糍都好烟韧好好食!睇住店员逐粒逐粒整好,全部都即时新鲜制造会话呢个价钱嚟讲,可能你会觉得却步但真系好值得一试㗎!
葵芳葵富路7-11号葵涌广场2楼2023号舖
𓏸 路飞的下午茶 | $55
𖧷 设无加一
‧˚₊ ៸៸
#ewm葵芳
#ewm甜品
‧˚₊ ៸៸
*・゜葵广扫街必食 no. 1 ゜・*
而且所有嘢都系手工制,劲有心思 ꕤ︎︎·͜· ︎︎
听老板娘嘅私心推荐系路飞的下午茶〃'ᴗ'〃
因为个人劲中意茶味嘅嘢,所以就无拣到最人气嘅焦糖味xdd
个玄米茶手工雪糕系超级惊艳₊♡⁺⋆
食落系雪葩嘅质感!好特别!而且唔会好甜,有玄米茶香⸝⸝⸝♡
老板娘仲话每个嘢食都系无防腐剂
而糯米糍都好烟韧好好食!
睇住店员逐粒逐粒整好,全部都即时新鲜制造
会话呢个价钱嚟讲,可能你会觉得却步
但真系好值得一试㗎!