2022-04-13 553 浏览
同同事食生日饭就拣湾景中心呢边啲西餐试下。可能疫情关系所以都餐厅都无咩人,环境都唔错,坐得舒服。坐坐下同同事讲有啲冻,staff即刻主动问系咪冻,帮我地较返高啲个冷气👍🏻,好贴心。🔅Starters餐汤唔错ok,但餐包就硬左啲。🔅Lobster Roll ($159)包体松软,龙虾同虾肉混合左洋葱粒同西芹粒,口感丰富。不过调味麻麻,觉得可以酸少少fresh啲,因为食晒成个好漏🙈,同埋食到有一粒壳喺馅到…不过薯条好正!外脆内软,份量都唔算少,薯条控表示好满足😂。🔅Grilled Sirloin Steak ($155)西冷偏薄,叫左medium都啱啱好,几香黑椒味。可惜口感较韧,要切细旧啲先食到。配菜调味可能唔太啱我口味,一般😢。同事食既tenderloin(无影)都麻麻。💬等半个钟左右有得食都还好,比起上次意大利餐厅好好多😂,不过计野食就𠮶间好食啲🙈,呢间就真系一般般。

Starters
🔅Starters
餐汤唔错ok,但餐包就硬左啲。

Lobster Roll
Lobster Roll
🔅Lobster Roll ($159)

Grilled Sirloin Steak
🔅Grilled Sirloin Steak ($155)