2023-09-11
根本全部都系冰!饮都饮唔到😢😢近排好兴「爆柠柠檬🍋茶」,旺角更加开多左好间呢类手摇店!见呢间好多后生靓仔,靓女帮衬!咁我都忍唔住帮衬,叫左 皇牌焦点嘅 手打柠檬茶🍋入面细细铺位,连收银有8位员工,出饮品都几快,5分钟就有 拎到杯野啦~都几大杯,有啲期待!饮落第一啖,,,,,再饮第二啖,,,, 同「茶记柠檬茶无咩分别」,只系「多左少少🤏青柠味」唔紧要啦~ $28蚊/杯~ 继续饮,,,,, 点解啜极都啜唔到既,,,,,饮筒咁粗啜极都系啜到半啖😱 ,,,,拎开纸杯硬卡睇一睇!明白了!杯入面全部都系粗粒冰块🧊同好多细细旧青柠! 根本就无乜柠檬茶🍋就算sale夏天一饮就会好爽!但根本就饮唔到!啜到半啖半啖,嘥鬼气!间铺仲要讲明 (冰块同甜度比例经过悉心调配,如有需要调节可能会影响口感/味道的喔)睇完呢个我仲嬲!你既悉心调配就系咁样?D冰好平咩?我宁愿你俾无味水都唔想你俾咁多冰!!!根本就饮唔到!一世BlackList😡
咁我都忍唔住帮衬,叫左 皇牌焦点嘅 手打柠檬茶🍋
入面细细铺位,连收银有8位员工,出饮品都几快,5分钟就有
手打柠檬茶
拎到杯野啦~都几大杯,有啲期待!
手打柠檬茶
就算sale夏天一饮就会好爽!但根本就饮唔到!
啜到半啖半啖,嘥鬼气!
你既悉心调配就系咁样?D冰好平咩?
我宁愿你俾无味水都唔想你俾咁多冰!!!
根本就饮唔到!一世BlackList😡