2019-07-13
同朋友约好咗夜晚食班cake系尖沙咀,就顺便揾吓尖沙咀有咩dinner好食,佢话之前喺网度见到好多人推介,一直都好想试,咁我哋就约咗八点去到𠮶度。.一去到,去出边望入去其实都好多人食紧,而且个场都几大,都仲有一两张空枱,系我地食紧𠮶阵都一直有人走,所以一路都唔使排队,就入得黎食!.餐牌有教我哋整调味料嘅步骤,可以跟住试吓.招牌臭臭锅:⭐️⭐️我朋友因为唔可以食牛,所以佢就叫咗个招牌黎试,佢话冇味,每啖都要点个调味料先有味,但系一路食一路睇到佢个样都系表现出「唔想食」嘅样子😂台式麻辣锅:⭐️⭐️⭐️⭐️我因为钟意麻痹感觉,但系又唔食得太辣,我就叫咗小辣,入边系有牛肉嘅而且都有大概四五块,似系吉野家牛肉𠮶啲牛肉、泡面比我想像中少,得3分1,整体来讲个汤都几好食好够味,而每个锅佢都会免费有饭或者粉丝俾你加,我就加左粉丝,个粉丝吸晒啲辣,好爽😂另外我哋叫咗杯茉莉绿茶,都几失望,我冇乜试过饮茉莉绿茶系会有伏既感觉,一啲都唔清,只有死甜回头率:8/10好食指数:7/10
餐牌有教我哋整调味料嘅步骤,可以跟住试吓
招牌臭臭锅:⭐️⭐️
台式麻辣锅:⭐️⭐️⭐️⭐️