2016-05-01 298 浏览
☕️Do you want a cup of cake?!是日早餐系列一人一杯叹住食好似好优闲🙈😂其实琴晚拎返屋企个阵因为买完又食完饭先返,啲干冰冷冻左个纸袋⋯⋯⋯到屋企楼下无啦啦穿左飞左佢地出黎😰😰😰还好有个纸盒不过当时又无其他袋⋯只好聪明地揾件外套包住个盒上楼😂谂返都好笑⋯⋯⋯如果比干冰都系有个保温袋会好啲。 影得好靓呢☺️☺️☺️个云石板自己买既,但个迷你蛋糕就送埋个白色瓷杯,都几大个几实用!一买两杯有少少原因因为有埋个靓杯~xD迷你半熟蛋糕((HKD $48 @1)) 迷你可以拣既味道比大只原size版少,所以无我想试既伯爵茶就一于朱古力原味各一,一杯一个岩晒独食😂🙌🏻加上半熟蛋糕本身要放冰柜,食用前先拎出黎解冻,如果买一大个但自己食唔晒,又放又拎都易有细菌,所以出迷你装其实我个人觉得好好 好贴心☺️ 至于味道如何?第一次食半熟蛋糕,原来感觉好湿软好绵,切入去就即刻出无限流心,有少少觉得似半熟蛋感觉,可能因为峰蜜浆都好黏,mix黎食感觉几特别😂😂😂(大乡里) 除蛋糕之外,见到灯泡饮品价钱都几平,起码比上次去市集见过的平⋯⋯又试一下玄米奶茶 ((HKD $28))奶味偏重,茶味相对
☕️Do you want a cup of cake?!

是日早餐系列

迷你半熟蛋糕

((HKD $48 @1))

至于味道如何?

又试一下

玄米奶茶 ((HKD $28))

奶味偏重,茶味相对少啲,但都唔会太淡而无味,加上玄米有少少咬口,饮饮下就饮完了😁

餐牌:

(特登影低个食用方法,不过当场店员都会有提示一次点去处理同食用既~)
2016-04-15
5 分钟 (外卖自取)
  • 朱古力半熟蛋糕
  • 玄米奶茶