2021-01-04 87 浏览
一人一锅 吉野家价钱 尖沙嘴享受!🤩🤩冻冷冷 连lunch都想打边炉 但系我超中意食辣野 朋友又唔食得辣 唯有一人一锅🤭一入门口就觉得空间感好大 重有房! 又好卫生 门口就一部消毒机 同量体温机 呢间一人一锅超多选择! 净系汤底都5个选择! $66 已经包左3个配菜 1个主食(面/饭) 同一杯野饮! 咁我就紧系会要港式麻辣汤底 配菜我就选左 嫩滑鲜牛肉, 猪肉片 同埋酱爆山葵芝士丸 重加左个皇帝菜!!!麻辣汤底就紧系要配薯粉咖啦!!! 野饮方面 我地2个养生既小朋友就紧系会饮热野 热既洛神花茶劲大锅! 好足料! 汤底好正! 薯炒有劲多!🤤猪肉比想像中嫩! 超正! 牛肉都正🤤个山葵就一般般 不过都几辣下咁我朋友又就选择左 药膳醉鸡锅 主菜都系选择左薯粉! 好重药味🥰 好暖身 唔重酒味😍入面有淮山 木耳薯粉同好多鸡😍 第一啖一定系饮汤先 个身即刻暖哂! 洛神花茶成壸上! 酸酸地好开胃! 听讲重有助降血脂、减少发炎🤫🤫
一人一锅 吉野家价钱 尖沙嘴享受!🤩🤩

咁我就紧系会要港式麻辣汤底
麻辣汤底就紧系要配薯粉咖啦!!!
野饮方面 我地2个养生既小朋友就紧系会饮热野 热既洛神花茶

劲大锅! 好足料! 汤底好正!

薯炒有劲多!🤤

猪肉比想像中嫩! 超正!

牛肉都正🤤

个山葵就一般般 不过都几辣下

咁我朋友又就选择左 药膳醉鸡锅 主菜都系选择左薯粉!

好重药味🥰 好暖身 唔重酒味😍

入面有淮山 木耳薯粉同好多鸡😍
第一啖一定系饮汤先 个身即刻暖哂!

洛神花茶成壸上!
酸酸地好开胃! 听讲重有助降血脂、减少发炎🤫🤫