2021-04-30
🔍一人一锅唔好同我争食物😈成日以为青衣好远,原来收工搭十分钟地铁就到😂食野影相📸️是常识吧😉影到我地一人夹一件白鸡⚪️🐔同黑牛⚫️🐮,唔知点解觉得好搞笑、好有意境~但我讲唔出个意境系咩📜- Menu - 📜1. 麻辣三杯鸡小火锅$79 🔥推荐2. 台湾古早牛肉小火锅$813. 台湾肠 $294. 套餐配米线&新竹米粉 $05. 咖啡$7 无糖茉莉花茶$5- 📝 = $222 (人均$111)📜- Menu - 📜👍1️⃣虽然多人等位,但行转隔离既阿布泰再返黎就到我地入坐,其实唔洗等好耐😙2️⃣其中一个锅烧极都唔识滚🥲炉火本身有问题!职员虽然忙到傻左,但了解后都帮我地换左个炉🔥💋3️⃣本身晏就食左大大件鸡扒已经唔想食鸡,点知呢旧麻辣三杯鸡出奇地滑!好似摸到靓鸡蛋🥚咁!劲正,真心推介一定要试呢款呀😍😍😍4️⃣麻辣三杯鸡既汤底鲜甜同时带点微辣,麻味冲击味蕾,锅中的杂菜、菇、鱼腐、粟米等愈滚愈入味5️⃣另外叫左古早牛肉锅,牛肉锅汤比麻辣虽缺少了麻辣,但感觉很清新纯粹,滚起的新竹米粉入入入入入哂味♥️身体无形间飘浮到台湾放空了💋⚠️晚市店员数目寥寥可数,三两个去应付如此沉重繁忙的工作量实非易事。希望店铺可以繁忙时间增加职员啦
成日以为青衣好远,原来收工搭十分钟地铁就到😂
食野影相📸️是常识吧😉
📜- Menu - 📜
1. 麻辣三杯鸡小火锅$79 🔥推荐
2. 台湾古早牛肉小火锅$81
3. 台湾肠 $29
4. 套餐配米线&新竹米粉 $0
5. 咖啡$7 无糖茉莉花茶$5
- 📝 = $222 (人均$111)
📜- Menu - 📜
👍
⚠️晚市店员数目寥寥可数,三两个去应付如此沉重繁忙的工作量实非易事。希望店铺可以繁忙时间增加职员啦🤤~⚠️