2019-06-05 193 浏览
见到臭臭锅呢个店名,一直谂紧点为之臭臭,个味究竟会点,所以就黎左铜锣湾去食台式火锅😆/总共有9款default口味任君选择,我就一定叫招牌臭臭锅,而我朋友叫台式麻辣锅😱🌶招牌臭臭锅嘅材料有白豚肉、臭豆腐、米血糕、蕃茄、金针菇。每锅份量好多,好吸引,臭臭锅嘅意思系指锅中有臭豆腐嘅火锅。先试左白豚肉,大大块,肉地嫩滑,配上酱料一流。每张枱都会有酱料同豉油比你自由发挥调配。第一次试臭豆腐同米血糕🤤米血糕好烟un,系我中意嘅味🙈😂本人中意食内脏🙈豆腐又唔会话臭,我觉得好香口同埋质地唔系果啲一整就散果种。最特别系个火锅会到时间就自动识左,唔需要分散注意力去睇火。我朋友嘅台式麻辣锅,佢嘅甜不辣几特别,圆扁条状,炸鱼酱嘅野,食落少少辣。/佢每个锅可以配饭或者粉丝,好饱肚😆我地最后叫左个盆栽奶茶,朱古力同华田加奶茶嘅混合体,又系好正正😍

招牌臭臭锅嘅材料有白豚肉、臭豆腐、米血糕、蕃茄、金针菇。
招牌臭臭锅

台式麻辣锅