2024-12-14
呢个天气最适合打边炉今次就试下一人一锅既泰式火㶽我地拣咗 set C澳洲产M6和牛,包括120分钟活虾放题,牛除咗澳洲M6和牛,仲有牛胸爽,牛舌系必食。火锅配料有好多选择,竟然有莴荀同魔芋! 打边炉外仲有熟食都系任食,青木瓜沙律,无骨凤爪沙律,沙嗲猪肉串,炸猪皮,海南鸡,泰式炒大头虾等,种类都好丰富。甜品都系,有雪糕雪条之外,点少得泰式甜品-千层糕同椰汁糕。120分钟真系唔多够。📍呢个天气最适合打边炉今次就试下一人一锅既泰式火㶽我地拣咗 set C澳洲产M6和牛,包括120分钟活虾放题,牛除咗澳洲M6和牛,仲有牛胸爽,牛舌系必食。火锅配料有好多选择,竟然有莴荀同魔芋! 打边炉外仲有熟食都系任食,青木瓜沙律,无骨凤爪沙律,沙嗲猪肉串,炸猪皮,海南鸡,泰式炒大头虾等,种类都好丰富。甜品都系,有雪糕雪条之外,点少得泰式甜品-千层糕同椰汁糕。120分钟真系唔多够。
今次就试下一人一锅既泰式火㶽
火锅配料有好多选择,竟然有莴荀同魔芋!
📍呢个天气最适合打边炉
今次就试下一人一锅既泰式火㶽
火锅配料有好多选择,竟然有莴荀同魔芋!