一人一锅澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩120分钟放题 🫕老公成日陪我食西餐,系时候陪佢食佢最爱既和牛放题啦!成日食火锅放题既佢,对火锅店都好有要求,今次就同佢黎呢间位于旺角TOP既一人一锅日式放题一齐试试。澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩火锅放题最重要一定系肉类莫属!澳洲既和牛无日本和牛脂肪咁多,但油脂分布十分分均匀,肉质肥瘦均匀,比较有口感,配唔同嘅火锅都好好味。街系食呢个牛都回本!呢个套餐仲可以点埋安格斯牛小排,和牛胸腹眼,prime 牛肩肉等等!仲有鸡肉,猪肉,羊肉等等。除左肉类,仲有6款海情同花胶,十分丰富!加上一人一锅好方唔,唔怕几个人share 一个锅。除此之外。自助区都有提供多款蔬菜、丸类、熟食同饮品。最得意系甜品区,可以自制埋窝夫!🍽️大将(旺角店) 📍旺角弥敦道700号T.O.P This is Our Place地库FoodYum R1号档
一人一锅澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩120分钟放题 🫕

老公成日陪我食西餐,系时候陪佢食佢最爱既和牛放题啦!

澳洲🇦🇺和牛牛小排🥩

加上一人一锅好方唔,唔怕几个人share 一个锅。

🍽️大将(旺角店)