2023-09-14 154 浏览
放工约朋友沙田晚餐想打边炉,经过这间牛摩好吸引,就黎试下, 入到去觉得环境唔错,枱面同埋坐位都好干净 今次试左美国IBP牛板腱放题😋有90分钟已有好够食汤底是 一人一锅 ,我选了港式蕃茄薯仔汤而朋友则选了沙嗲汤美国IBP牛板腱美国IBP牛板腱 , 牛肉味重, 油脂分布均匀,食落口感嫩滑 , 很有惊喜特选美国牛肩胛, 肉质较瘦 ,味道也不错 仲有 鸡肉 豚肉 羊肉片 可以选择, 好丰富 海鲜同小食呢个餐有几款海鲜可以任食 半壳青口 鱿鱼仔 帆立贝 ,鸭血, 黄金花枝枣,仲有温泉蛋牛摩饭 我叫左黄金花枝枣,鸭血,温泉蛋牛摩饭,味道唔错自助吧外面嘅自助吧有面食 , 丸类, 蔬菜等等,😉 饮品就有汽水机,咖啡机,仲有甜品同寿司,好丰富佢嘅绿茶味雪糕好味, 忍不住食了2杯😋另外职员服务质素良好,很友善, 会主动加汤, 和收碟性价比很高,很抵食, 下次再来😀

今次试左美国IBP牛板腱放题😋有90分钟已有好够食
汤底是 一人一锅 ,我选了港式蕃茄薯仔汤
而朋友则选了沙嗲汤

美国IBP牛板腱

特选美国牛肩胛, 肉质较瘦 ,味道也不错

仲有 鸡肉 豚肉 羊肉片 可以选择, 好丰富

海鲜同小食

自助吧
外面嘅自助吧有面食 , 丸类, 蔬菜等等,😉 饮品就有汽水机,咖啡机,仲有甜品寿司,好丰富
佢嘅绿茶味雪糕好味, 忍不住食了2杯😋

另外职员服务质素良好,很友善, 会主动加汤, 和收碟

性价比很高,很抵食, 下次再来😀