2023-03-14
#fafafoodblog打边炉 #fafafoodblog青衣<晚市90 分钟放题>每位249 蚊🍴澳洲黑安格斯牛板腱 配 日式广岛蚝味噌蚝新鲜大只 汤底味噌味浓唔会盖过蚝既鲜味🍴花胶骨胶原啫哩鸡白汤 🐥加10 蚊花胶足料 好够鸡整成既啫哩 所以鸡肉味香 要黎打边炉正有7 品肉类任点 除左肉质炖滑既牛板腱 仲有烟 un 肉味浓既美国 choice牛肩 cab牛肩胛肉,肥美既 精选美国牛五花 ,🐂猪味香浓既 美国豚肉,。有口感既特选美国鸡腿肉 ,🐥肥美既 美国豚肉五花 🐽出面各式丸同菜任拎 我提议可食 d日本米整成既白饭 落 d紫菜 食牛肉时点 d豉油捞埋一齐食 .而可以点既熟食 炸池鱼仔 章鱼小丸子 唐杨炸鸡都唔错仲有港式既牛乳雪条 奶茶同朱古力雪糕 够哂满足 thx#火锅 #肥牛 #豚肉 #打边炉 #甜品 #雪糕 #蚝 #花胶 #放题 Score 平均分< 7.5/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Servic
<晚市90 分钟放题>每位249 蚊
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#佐贺山田
地址: 青衣青敬路33号青衣城1期2楼203号舖
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #为食花太郎 #fafafoodblog青衣
=====================