2021-09-21
💛疫情下有时都觉我食一人一锅几好 今次黎到佐敦呢间人气火锅店 有12款汤底可以拣 仲有一款特色汤底 芫茜锅 啱晒芫茜控🥘套餐$115 包饭/韩式粉丝 +低糖绿茶🌶台式麻辣锅(小辣)麻香味适中 辣度可以自己拣 食得辣嘅朋友可以再叫辣d配料有牛肉、麻辣鸭血、爆汁牛丸、蟹籽丸、娃娃菜 、炸枝竹、鸣门卷、冬菇、金针菇、蛋饺、芝士鱼豆腐、蜂巢豆腐。配料种类好多 不过每样唔多 肉唔够嘅可以再加🍚主食+$7 可以转卤肉饭或者乌冬 试左卤肉饭 真系好值得加钱👍🍚卤肉汁好多 味道好浓 肉肥度刚好 送饭一流 好有台湾感觉另一个拣左粉丝 但粉丝份量比较少 可能我地两个大食 加左个辛辣面 但都唔系原个上 系煮好左半个面份量左右🐑虫草花药膳羊锅药膳味唔会太重 比较易入口配料主要分别道系变左羊肉,虫草花,蟹籽丸变左猪肉丸。羊肉膻味够 唔知系味煮得太耐有少少韧 其他配料正常🐔塔香盐酥鸡 $42炸得好香脆 肉质保持到多汁 一口一粒🥤饮品可以+$7 转$28以下饮品黑糖奶茶+Oreo碎+$4Oreo劲多 令杯饮品好有口感 奶茶少甜后加埋Oreo甜度刚好 好饮👍🍍菠萝四季春呢知配麻辣汤食感觉fresh💛餐厅限时90分钟
🥘套餐$115 包饭/韩式粉丝 +低糖绿茶
🌶台式麻辣锅(小辣)
麻香味适中 辣度可以自己拣 食得辣嘅朋友可以
🥤饮品可以+$7 转$28以下饮品
黑糖奶茶+Oreo碎+$4
🍍菠萝四季春
呢知配麻辣汤食感觉fresh
💛餐厅限时90分钟 不过都时间充裕 啱一班人唔同口味食就唔驶就黎就去 放心叫芫茜锅😂