2018-08-17
要辣?要唔辣?唔好烦啦😂一人一锅!其实一人火锅唔系咩新鲜野,台湾同大陆有期都好兴,即使香港都有我最爱既吉野家代表✨😆不过呢间汤•米有少少唔同,佢既一人前火锅选择好多而且唔马虎 唔系只有多几粒鱼蛋定牛肉猪肉既分别,好似主打巴蜀辣鱼呀,药膳呀,泡菜呀,沙嗲呀,甚至咖啡加cream😂😂😂呢啲唔太大路 唔系个个都一定食/食得既,一人前就岩晒🤘🏻每个平均HKD$100左右。🐡#巴蜀烤鱼锅 $108小辣加热力之后其实都几辣下,而且愈食愈辣,呢个大家要量力而为🙈不过都几爽既🤤有烤鱼心瘾又无人陪既可以黎顶住先,不过唔好指望似真正烤鱼个种🤷🏻因为上面既鱼扒系煎熟先放上去,唔太入味之外就系有愈煮愈老问题🙊🙊🙊🍲#药膳豚肉锅 $108呢个系唔食辣既妈咪点既🤣几好几好,一人锅既精髓就系 我同佢出街可以食辣啦🤤🤤🤤药膳呢款我其实都几中意,样子虽然有啲hea🤣但其实下面好多料,而且有药味得黎唔会太劲,败笔系汤有啲偏咸,唔可以当汤饮~
每个平均HKD$100左右。
🐡#巴蜀烤鱼锅 $108
🍲#药膳豚肉锅 $108