依间真系想食好耐终于俾我食到😍主打浓汤伊面配炙烧牛肉,店舖menu只有3款伊面同1款汉堡,店主一人身兼厨师、楼面、收银,亲力亲为,即使铺头只有3桌﹐依然长期有条人龙,只为食到碗真材实料嘅伊面🤩今次虽然都等左一个钟,但食完表示值得等㗎🥹—— 海虾浓汤伊面 $90从未饮过咁浓嘅虾汤🤩🤩🤩一饮自然忍唔住哗一声,见到店主煲汤用左好多料,味觉冲击好似同时食紧十只虾咁,比食虾更有虾味🦐盛汤嘅时候仲会过筛,确保客人饮到清澈嘅浓汤 —— 金华火腿煲鸡浓汤伊面 $90成个汤简直系金华火腿嘅精华,咸香味煲哂出黎,有埋鸡味又唔会只有死咸,饮完都唔觉口干👍🏻烧牛肉外层以胡椒腌味,上枱前炙烧至半熟,香味四溢,肉质鲜嫩,食得出系靓牛肉🌟🌟推荐指数:10/10‼️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️📍海 三碗面 (#尖沙咀)尖沙咀金巴利街1D-1L号地舖
依间真系想食好耐终于俾我食到😍主打浓汤伊面配炙烧牛肉,店舖menu只有3款伊面同1款汉堡,店主一人身兼厨师楼面、收银,亲力亲为,即使铺头只有3桌﹐依然长期有条人龙,只为食到碗真材实料嘅伊面🤩今次虽然都等左一个钟,但食完表示值得等㗎🥹

—— 海虾浓汤伊面 $90
海虾浓汤伊面

—— 金华火腿煲鸡浓汤伊面 $90
金华火腿煲鸡浓汤伊面

🌟推荐指数:10/10‼️
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍海 三碗面 (#尖沙咀)
尖沙咀金巴利街1D-1L号地舖
海虾浓汤伊面