2023-02-14
心情麻麻,请假休息,为赶及<正义回廊>的尾班车,早啲起身赶出去睇早场😅睇完早场来不及同丈夫食午饭,只好自己一个人的浪漫,而自己本身都系呢间既长期捧场客嚟㗎喇(只限MOKO呢间分店,因职员,食物都比其他分店好得多,尤其马鞍山个间系激到我要投诉😡)我拣咗90分钟任食,本身想嗌个沙嗲汤底,但原来多咗好几款,于是我即兴改叫新款汤底(忘记系乜),职员好好,主动问会员身份或者汇丰信用咭持有人(可9折优惠)职员见我一个人,主动给予一个附近没有人既枱予我,地方濶落又方便,安排十分良好一坐低汤底好快到,然后猪牛鸡各1都随后跟上,汤底未滚,出去攞嘢饮先,多咗两款茶类,可惜我唔好,无饮到,提子汁没有供应,只系饮咗橙汁同梨汁,然后就去攞嘢食喇蜂蜜蛋糕又返嚟喇😍,一口气食咗3碟仔,即6件,软雪糕系红茶类,我唔敢挑战味蕾,只系食返经典味😓配菜区午餐竟然有意想不到既炸鱼皮,通常晚餐先有,亦有韩式年糕,其余既平时有供应既都有猪牛鸡不过不失,不过既然叫得任食,当然唔会只食一碟喇,我总共食咗4碟,唔算多,但一个人的浪漫从来都唔食得多㗎喇,我好守时,未够90分钟清哂枱面离座,值得值得Encore