2018-02-14
一行三人嚟试吓个一人火锅!每人叫一个可以试哂几个味叫咗鲷鱼浓汤,蕃茄鱼汤同安格斯牛,因为自己最近喉咙痛但又想打边炉,所以我拣咗个清清地嘅蕃茄鱼汤海鲜锅,蕃茄味唔算好浓,但鱼汤味好正,好鲜甜!每个火锅都会配泡饭或者乌冬,我自己拣咗乌冬,佢一嚟到我就将全部乌冬放入火锅入面,热辣辣食先好味,个人觉得乌冬配鱼汤好夹,但如果你系拣安格斯牛嘅话建议你拣泡饭,牛汤好浓,配饭应该可以食多碗重点系𠮶两大嚿鱼肚,本人好钟意食鱼肚,好大嚿,咬一啖再索吓啲汁,然后再咬再索!好正!仲有两嚿花胶隐藏咗系入面,同埋嚿菇唔知点解可以咁大嚿呢幅嘢好钟意,劲钟意蓝色同哈哈笑,咁啱坐系幅嘢隔离,就影吓佢先!叫咗杯特饮,巨峰提子粒粒梳打,唔算太甜,同行朋友话啱啱好,但自己喜爱甜味多啲!下次我会试埋荔枝,荔枝同巨峰提子好难拣,唯有下次再试!顺利一提,大概7点去到,唔算话好多人,本身坐个4人位,后尾佢见我地叫火锅转咗个6人位比我地,话打边炉可以多啲位松动啲,期间都好主动拎纸巾比帮我地换个炉啲火,服务都唔错!食到7点半左右开始都坐满哂人,果然早啲嚟好啲😂
每人叫一个可以试哂几个味
仲有两嚿花胶隐藏咗系入面,同埋嚿菇唔知点解可以咁大嚿
下次我会试埋荔枝,荔枝同巨峰提子好难拣,唯有下次再试!