餐厅: 燒肉LIKE (合和中心)
资讯:

2024-03-02 929 浏览
所有烧肉爱好者都知❤️烧肉LIKE 已经系一人烧肉饭堂no.1 🤣烧肉LIKE成日推出新品、𠮶日试咗个「酱油味虎虾配韩式拌饭套餐 」、简直一级捧❤️🫵🏼虎虾配韩式拌饭套餐 200g $188🐮🍤、蒜香牛油酱超夹特大虎虾、➕埋牛五花、牛板腱、同韩式拌饭、食完超满足!平价亲民、唔使好似buffet 咁、猛咁迫自己食、搞到心理唔平衡😂😂韩式拌饭 任𤏪自己钟意酱汁、胡麻菠菜、泡菜、木鱼丝、紫菜碎及生蛋,200g 真系唔够再 encore 加虾加饭、期待新品推出、我一个星期至少去两次继续keep 住水准🫵🏼

继续keep 住水准🫵🏼

2024-02-13