放工经过就俾啲烧肉嘅香味吸引咗🤤🤤,谂都唔谂就入咗去坐低,menu有好多唔同嘅肉类同海鲜嘅配搭,最后我决定咗明火石烧:澳洲M7黑毛和牛一人盛😆😆落咗单后,好快职员就比一个石烧板,之后黑毛和牛set 同日式清酒煮蚬陆续到😋😋 职员提一提我,餐厅系自助形式,有饭、汤、沙律放题😍,我就攞咗个日本珍珠米饭🍚加紫菜碎。旧和牛一放系石烧到 吱吱声🤩🤩 啲肉香味即刻攻出来,好正呀!原汁原味放入口,啲肉肉质软嫩、口感多汁 ,配埋珍珠米食,简直系白饭小偷😚😚仲有日式清酒煮蚬,啖汤好鲜甜,蚬肉冇沙,有惊喜!整体来讲呢一餐都很满足,黑毛和牛好好味🤤我食咗两碗饭有满足感,职员都很有礼貌,好细心。下次可以同朋友嚟再食过☺️

仲有日式清酒煮蚬,啖汤好鲜甜,蚬肉冇沙,有惊喜!