2023-08-22
今晚出咗旺角行街,夜啲约咗人饮酒,但又未够钟㖞…应该食啲肥腻嘢顶一顶肚好啲!🤭🤭🥰咁啱响西洋菜街经过一间一人烧肉《烧肉Don Don》~食啲五花腩都几好㖞!!因为唔想食得太饱太多,见佢有一人餐,最平$48已可搞掂,好化算噃…不如就试下喇!同朋即刻友入去坐低,因为时间仲早,所以冇乜人,因为本来就唔系谂住食靓嘢同医饱肚,所以求其嗌两个平餐就算啦~嚟到到啲肉都好新鲜,最过瘾系台面竟然有五款酱汁可以拣,非常有诚意!!🥰👍🏻👏🏻你知啦~食烧肉如果冇腌过,酱汁真系可以提升灵魂㗎~佢个炉十分好火力,千祈唔好开咁大…头两片就畀我烧㶶咗…😭😭🫣好彩后来掌握到火喉,就烧得好靓啦;今日mvp系猪颈肉:爽口、好味!佢套餐仲配萝卜牛肉汤,讲真嘅~个汤好好饮,仲有前菜,我同朋友一个拣沙律,一个拣泡菜,再队埋碗白饭,今晚应该唔会醉喇啩!!🍻🤣🤭🤣🤭🍻👍🏻
五款酱汁
三部曲套餐