2024-05-12
潮叔所有的告别里 最喜欢明天见一入餐厅,就俾墙上面slogan吸引左: 所有的告别里 最喜欢明天见 好正🙌一向钟意食牛嘅我,星期五放工就约咗mammy去观塘食有得拣牛部位食嘅火锅🐄睇menu发现好多唔识嘅牛部位,好彩有图睇😂好奇心咁重嘅我就紧系拣啲唔识嘅野食啦😆今晚我地各自点左个一人火锅🍲 $108个餐就配左有一碗蔬菜,5粒丸同埋半份牛 (+$40可以要一份完整)汤底- 粟米萝卜- 芫荽皮蛋牛部位方面就拣左- 匙仁 (跟餐嘅半份)- 吊龙 (+$40 全份)跟餐嘅5粒丸分别系- Juicy牛丸- 墨鱼丸- 鱼皮饺- 猪肉丸- 大鱼蛋面- 岀前一丁- 蟹黄面我同mammy都认为个一人份量真系啱啱好,食完够晒饱,又唔会太over! 每款肉都好新鲜,就因为新鲜,每片肉渌10秒就好,好嫩好Juicy🐄餐厅嘅服务都好好,虽然地方唔系话好大,每枱都坐得好舒服,中间仲有调味吧,服务员一个对几枱都好用心,完全冇燥底过👍🏼连mammy想将冻饮转热,店员都好乐意,唔会嫌麻烦🙈😋值得一提嘅系,由于店面唔系话好大,所以好快就有人排队,但系店员绝对唔会藉啲意赶客,所以客人系唔会有压力㗎!🫡
所有的告别里 最喜欢明天见
一入餐厅,就俾墙上面slogan吸引左:
所有的告别里 最喜欢明天见
好正🙌
一向钟意食牛嘅我,星期五放工就约咗mammy去观塘食有得拣牛部位食嘅火锅🐄睇menu发现好多唔识嘅牛部位,好彩有图睇😂 好奇心咁重嘅我就紧系拣啲唔识嘅野食啦😆
今晚我地各自点左个一人火锅🍲 $108
汤底
- 粟米萝卜
- 芫荽皮蛋
牛部位方面就拣左
- 匙仁 (跟餐嘅半份)
- 吊龙 (+$40 全份)
跟餐嘅5粒丸分别系
- Juicy牛丸