2011-11-29
因为女友之前话想去食All Day Breakfast,本来就系尖沙咀食既到左星期六等女友收工,果时都已经系两点几,尖沙咀果间Bricklane,点知,多人到呕,原来佢地要洗厨房,同埋有好多人未到wow.....个待应话如果要等,要到五点先有得食wow.....所以我同女友决定走人,去另一间度食 All Day Breakfast,所以我就决定带女友去铜锣湾 18 Grams食,因为我一直都知依间有 All Day Breakfast 食同一直都想试,所以今次可以满足晒我同女友既愿望,不过当时我都怕要等好耐先有位,因为依间唔大既,不过反正今晚约左朋友都系系铜锣湾食晚饭,算啦,就算冇位都应该有其他下午茶既哈哈,点知,去到刚刚有两个位,正!!!!!一坐底,紧系叫左个 All Day Breakfast 先啦,我地配左烟肉之后我就叫左个黑鱼子炒蛋多士两个都正All Day Breakfast 个包好香,炒蛋好嫩滑,不过烟肉太油啦,搅到连D番茄仔都好油,个块包下面有D生菜同D黑醋,好好味,好开胃呀黑鱼子炒蛋多士,依个都好好咪,D炒蛋依然系咁嫩滑,而且又唔系好油,因为下面既多士唔系吸左好多油,所
哈哈,点知,去到刚刚有两个位,正!!!!!
之后我就叫左个黑鱼子炒蛋多士
两个都正 All Day Breakfast 个包好香,炒蛋好嫩滑,不过烟肉太油啦,搅到连D番茄仔都好油,个块包下面有D生菜同D黑醋,好好味,好开胃呀 黑鱼子炒蛋多士,依个都好好咪,D炒蛋依然系咁嫩滑,而且又唔系好油,因为下面既多士唔系吸左好多油,所以好好食,而上面既黑鱼子如果多多少少会更好食,哈哈,中间亦有少少沙律加黑醋,又系好开胃
之后同女友一人叫左一杯野饮 依杯咖啡好靓呀 好香既一杯茶,佢仲俾埋奶,可以做埋奶茶,好好味呀
今日依餐真系好好味,终于试到依间既 All Day Breakfast!!!!
一次过满足晒我同友既愿意,哈哈