2016-01-15 1834 浏览
唔系第一次黎. 上次黎醒目d. 叫左一只春鸡加两个甜品, 两个人刚刚好. 今次同个fd黎佢似乎想叫两个主食, 好吧... 系无咩选择下的Meun选左一只烧春鸡及一个汉堡.餐汤-龙虾汤. 饮落还可以重有料添.. 但唔算浓.由于小女子唔吃得辣, 虽然朋友好想食个韩式汉堡. 但最后都要屈服食呢个鹅肝牛肉汉堡. 二人share食, 份量刚刚好. 薯条炸得好脆, 连平日唔多掂热气野我的都食左好多. 牛肉好林, 个包都算软熟. 这个算不错. 唔好睇少佢, 两个女仔, 食左半边汉堡, 呢只鸡真系食唔晒. 髀位系几滑, 但系其他部位就一般. 不过不失. 睇见对面枱, 三个人, 叫左三只. 即场同朋友O晒咀. 心谂点解唔试下其他野呢? 不过黎得呢度基本上叫烧春鸡系常识, 差不多枱枱都有一只. 最后想讲杯冻桃汁(餐饮). 饮过一次. 无味无道. 好似加左少少味入d冻水度咁. 唔明点解重咁多人叫><所以今次都系饮汽水算.

龙虾餐汤
餐汤-龙虾汤. 饮落还可以重有料添.. 但唔算浓.
鹅肝牛肉汉堡
牛肉好林, 个包都算软熟. 这个算不错.
烧春鸡

所以今次都系饮汽水算.

2016-01-08
烧春鸡