餐厅: 燒肉LIKE (新城市廣場一期)
资讯:

2022-08-04 2543 浏览
今日去完IKEA经过新城市就谂起呢到有间平价烧肉入座前等左15分钟 LUNCHTIME过左都唔算好多人大概等左4-5组就到我地啦入面都几多位 一个人食都唔会尴尬 因为佢好多都系单边位坐低之后用手机扫QRCODE落单再即时比埋钱 真系好方便再加上我长期唔带CASH既人黎讲真系岩晒🎈美国顶级西冷牛扒Prime肉质真系好稳阵超重肉味 油花都好多好多肉汁我叫左120G好似少左啲有啲唔够喉🎈牛五花&猪五花腩套餐 300G朋友比较肚饿叫左个300G既套餐牛五花好薄既一块烧两烧基本上已经食得猪五花都系好薄一烧就爆油不过烧𠮶个时间真系要掌握得好好如果唔系好容易就会过熟硬晒由于啲肉都好薄 好快就烧熟晒所以成个用餐过程都好快食左唔洗30分钟已经食完走得饭果方面仲有得加钱加木鱼丝紫菜温泉蛋虽然我哋冇加到下次可以试吓🤭🤭
今日去完IKEA经过新城市就谂起呢到有间平价烧肉

入座前等左15分钟 LUNCHTIME过左都唔算好多人