餐厅: 大家樂 (英皇道)
资讯:

2024-03-19 41 浏览
话说我成日穿过东汇坊出入鲗渔涌图书馆,次次都要经过大家乐。讲真,好多年已经冇堂食过大家乐,但我就留意到呢间晚市都易揾位、干净,呀公呀婶食果啲野都好几味咁,呢一晚就决心试下打边炉。。食物:打边炉都有几款可以拣,我就用电话app拣左有牛有猪果款($72),拣豆乳鸡汤,另外加$7将米线转乌冬。后来店员通知,乌冬已卖晒,可以退钱,我废事袋散纸,叫佢转其他野食,佢就比左三粒饺子我。打边炉来来去去都系果几样食材,冇话边样特别好味,系最后果碗米线吸晒汤的精华我觉得好好味。今时今日晚市黎讲,七十几蚊竟然有咁多肉,又可以体验烚下烚下的滋味,都算系咁。店员服务又几好!。有待改善的地方:我一个人食,食食下发现冇比纸巾,又冇匙羹,最后唯用靠自己的筷子功啦!。补充:太古城中心果间系冇打边炉,要食就要黎呢间或者去太安楼。

。食物:

。有待改善的地方:

。补充:

太古城中心果间系冇打边炉,要食就要黎呢间或者去太安楼。
2024-03-18