餐厅: 百份百餐廳 (天澤商場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (天澤商場)
资讯:

2017-03-11 314 浏览
天泽商场系近期新开张左几家餐厅,为有美食沙漠之称嘅天水围增添左几滴新血,当中最为突出莫过于宜间百分百餐厅,见今日放假一于试吓佢先!餐厅整体装修为复古风,座位亦非常舒适,下午茶时间不需要等位,一个人独占一张四人座卡位餐牌有分为早餐午餐下午茶,可惜下午餐不太合我胃口,所以试吓全日供应嘅招牌咖喱牛腩伊面,再可另外半价点一杯冻咖啡。等餐唔算太耐,冻咖啡非常有咖啡味有惊喜!甜味奶味亦有,但因个人口味喜欢比较甜,如果平时饮开冇咁甜记得叫少甜!咖喱牛腩伊面同照片有出入,面饼唔算太多男士一定唔够饱,𩠌有薯仔同牛腩,唔算太多𩠌牛腩亦偏向硬。应该吾会再返点。埋单44大洋,无加一,员工礼貌亦Ok!
天泽商场系近期新开张左几家餐厅,
为有美食沙漠之称嘅天水围增添左几滴新血,
当中最为突出莫过于宜间百分百餐厅,
见今日放假一于试吓佢先!

餐厅整体装修为复古风,
座位亦非常舒适,
下午茶时间不需要等位,
一个人独占一张四人座卡位

餐牌有分为早餐午餐下午茶,
可惜下午餐不太合我胃口,
所以试吓全日供应嘅招牌咖喱牛腩伊面,
再可另外半价点一杯冻咖啡。

等餐唔算太耐,
冻咖啡非常有咖啡味有惊喜!
甜味奶味亦有,
但因个人口味喜欢比较甜,
如果平时饮开冇咁甜记得叫少甜!

咖喱牛腩伊面同照片有出入,
面饼唔算太多男士一定唔够饱,
𩠌有薯仔同牛腩,
唔算太多𩠌牛腩亦偏向硬。
应该吾会再返点。

埋单44大洋,
无加一,员工礼貌亦Ok!
2017-03-11