2017-01-19
明明系星期一,又唔系假期,竟然一个人都要等位,不过唔紧要啦,我都系等左10分钟到~去到叫左野食好快到~讲下元气的寿司质素先~其实真系好值得赞下架~比起同集团其他的寿司店个人最钟意就系元气~价钱公道,材料新鲜~甚至比起其他不同集团但较叫做高级的寿司店还要更好~最重要系,佢d饭唔会特别大旧~但系个刺身就会有咁上下份量~~灸烧左口鱼裙边寿司 - 真系好好食,本身好钟意食左口鱼裙边的我,突别钟意食元气的~因为佢够厚,好入口即溶,而且有时佢见一片唔够多,会有2片o系一旧寿司上面~香味又劲~灸烧帆立贝寿司 - 都系劲野,最劲ge系佢个帆立贝够大,有时出面食咪会有分大、中、小的帆立贝而有唔同价钱ge~佢呢个唔洗你拣,但我已经觉得系平时有分size的中至大size~而且系好厚身~我拣灸烧因为有少少沙律酱~好食好多~海盐赤海虾寿司 - 我话你地知,10蚊好抵食,大只多肉爽口,质感极佳~讲真相比板x等等真系正好多~味就本身真系冇,我钟意加少少海盐食~海胆军舰 - 冇乜特别,唔够鲜味,相对上唔抵左少少~HAHAA海胆墨鱼军舰 - 抵食好味,好钟意墨鱼o个种黏黏的感觉~炸软壳蟹 - 赞下佢先,粉薄好紧要,平时
去到叫左野食好快到~
讲下元气的寿司质素先~
我拣灸烧因为有少少沙律酱~好食好多~
味就本身真系冇,我钟意加少少海盐食~
佢都算大只,仲有d膏TIM,肉好多(见图)~就算食到脚都有肉~