2016-08-25 133 浏览
放工临时比人放飞机!!唯有食自己尖沙咀餐厅就多,不过人又多,自己一个食又odd行到呢间叫新唯一面家睇落去似系小店经营咁,menu又几抵咁所以就入左去食lu自己一个食都要食好d嗌左有东坡肉菜饭($50),郊外油菜($16),煎窝贴($18)东坡肉菜饭菜饭黎讲质素算系唔差,d菜唔会老到食唔到,份量比想像中大好大,一个男人食哂成碗都已经够饱,不过一开始唔知咁大碗所以又嗌左窝贴食,东坡肉肥得黎唔会觉得流,仲要旧旧都咁大旧,超抵食郊外油菜份量算系okay,一开头见到咁多菜干都打左个凸,因为我钟意食叶,原来佢收埋哂d叶系低哈哈!!食落觉得濠油太少,我叫呀姐比多d我,佢都好乐意既,抵赞!!煎窝贴呢个最后先到,食到都饱左9成咁济,好彩呢个唔会煎到好鬼油,如果唔系都食唔落,佢d料好足,而且皮唔会太厚!!仲有d汁滴出黎tim,不过因为太饱,食唔哂咁多
放工临时比人放飞机!!唯有食自己

尖沙咀餐厅就多,不过人又多,自己一个食又odd

行到呢间叫新唯一面家

睇落去似系小店经营咁,menu又几抵咁

所以就入左去食lu

自己一个食都要食好d