2019-05-18
一个人又好肚饿 但又需要温书的同时🤨我心谂左好耐🤤到底边到有环境又安静 食物又好味 的餐厅呢?。我打一打开openrice就见到bookmark左好耐的餐厅记得大概半年前都有黎食过的餐厅🙏🏽今日就再次口痒痒黎试试仲一个人叫左两条鱼 劲肚饿🤫但又好傻猪猪地一边温书一边食😂好好彩 餐厅一直播放着古典音乐🙌🏽系呢种环境下温书 单词都容易啲记入脑😂。🥘香煎三文鱼配黑松露意粉 $168🥘Pan Seared Salmon Fillet w/ truffle spaghetti➡️先讲黑松露意粉有很香的黑松露味🥰如不喜欢的话就记得不要点了😄因为松露味的确好重但食落面加上橄榄油 🥳反而因为份量不多 而有点油🤫➡️三文鱼煎到刚刚好鱼肉煎到内里有少少生 唔会过熟 外皮又有少少脆🥰鱼的份量比想像中厚总之 我好钟意😍。🐟香煎比目鱼 配意大利饭 $168🐟Pan grilled Halibut Fillet w/ Risotto .。➡️意大利饭 加了切到好细粒的蘑菇 还加了芝士 我食到有一粒粒未完全融化的 mozzarella饭的texture唔会话太软 刚好。➡️好大好厚的一块比目鱼🐟外皮被煎到好酥脆鱼肉无食到有
我心谂左好耐🤤
到底边到有环境又安静 食物又好味 的餐厅呢?
记得大概半年前都有黎食过的餐厅🙏🏽
今日就再次口痒痒黎试试