2024-11-19
原来饺掂系有快食店,啱哂我哋里啲赶头赶命嘅人😂😂入到去系收银度落单,就可以坐底等食👍🏼有专人送到😍重庆鲜肉云吞 (18只) $54细细粒,配汤食啱哂口味,个汤少少辣嘅!一啖一粒😂性价比王!!大白菜饺(10只) $57好多料😳好多白菜,好爽口!!食到索索声😍调味唔会好浓,健康嘅感觉,再配埋佢嘅招牌九鼎汤,食落好舒服😎四川凉皮 $33冇我想像中咁浓味,相对比较重辣油味嘅!凉皮烟烟韧韧🤭QQ控一定钟意!!香煎软心芝士饺(10只) $69佢啲煎饺好有质素😍煎到啱啱好唔会好干👍🏼入面系粟米猪肉再加芝士,里个mix n match无得输,系我暂时食过头三位好食嘅煎饺🤫推荐!!蜂蜜柠檬薏米水 $20一大杯!食完啲煎炸肥腻嘢,饮番啲健康嘅饮品😂👍🏼perfect!好多料系入面,好似健康嘅珍珠奶茶😂
重庆鲜肉云吞 (18只) $54
大白菜饺(10只) $57