2022-02-28 5155 浏览
🏷Royal Pacific hotel tea set之前换AsiaMiles试左个下午茶set😝✨卖相真系100分😍我自己一个食所以都觉得ok😛等左一阵三层架就到左 有讲可以无限refill 望落去系6细件 实际12款一个人食完已经好饱🤤🌸最好食竟然系牛油同提子Scone🥰好绵滑而且好香牛油味!!唔会叉入去然后成个散左😛非常浓厚 个人觉得配合个自家柑橘果酱超好食~松露牛肉汉堡个面包系稍微焗过都好香🤤成个汉堡好迷你 牛肉放入口依然系暖🥰相反甜品有少少失望💦榛子朱古力慕丝都好香浓朱古力味好creamy,炖蛋泡芙就觉得唔系好夹...焗富士苹果芝士蛋糕食落去只有甜味无🍏香味 虽然平时钟意食甜品但系觉得真系比较甜好一般🥲最后配杯☕坐下慢活左几个钟都算唔错🌸
🏷Royal Pacific hotel tea set
之前换AsiaMiles试左个下午茶set😝✨
卖相真系100分😍

最后配杯☕坐下慢活左几个钟都算唔错🌸
Tea Set
题外话/补充资料: 实际因为酒店转左下午茶set 所以当日全部人都调左去平时食自助餐嘅柏景餐厅食💦 (因为实际望出去个景都差几多 同餐厅做完午市buffet大部分员工都忙住清洁 所以当日其他人都多少有不满)