2024-05-31 263 浏览
先前听朋友讲话依间所谓私房菜都几好味上网睇好少见到咁多人赞!所以都好期待我哋一家人拣咗4988那个父亲节套餐餐单啲𩠌都唔错,咪去试吓啰!日上到去已经知道大镬原来所谓私房菜系一间联谊会冇办法啦订巳俾咗屋企人到齐!我哋10个人俾咗一间好窄嘅房间啰,我即刻话要换房三喺大厅拣咗一间所谓嘅房间俾我其实都唔系根本就冇生意成个大厅我错晒都冇所谓。好啦讲第一味送羊肚菌汤都过得去第二味龙虾已经中伏,得几旧其他系抓龙虾有雪藏味,跟住𠮶啲我都唔想逐样讲最好食系只鸡可能已经冇嘢好食𠮶个所谓蒜蓉蒸扇贝我屋企人10个人有九个屙咗几日你有冇见过扇贝?个壳系干净系唔黐住嘅?我怀疑个客同佢系来自两个唔同嘅地方,见到个北菇鹅掌仲衰过我住好似垃圾咁总之之后就衰衰衰OpenRice话有信用卡买单𠮶时连$15费10个人埋单5130竟然话冇信用卡要被PayMe或现金,你话依家咩舖头温馨提示大家唔好再总部我知道而家生意难做,但系都唔系咁做,赚到咁尽4988比啲嘢咁嘅人食我终于明白点解咁多人唔钟意香港食饭太过分

庆祝纪念
父亲节