因为有fd生日,之前在杂志见过呢间甜品舖的介绍,之前行过又冇食~所以今之有机会就要去试新野~先讲下个环境先~好大ar间舖~近乎全橙色设计.....钟唔钟意就见人见智la~好多部电视机....特别系一d好似bar枱的~一张凳一部tim ar~算系照顾到客人的需要la~而𠮶个就好多张sofa~感觉坐得几舒服~咁之后就当然系主角甜品la~朋友仔分别点左冰火之迷、炸雪糕同一个白色的凉粉(确实名称忘=.=)我同另一个朋友仔就叫左朱古力梳乎厘~朋友仔就劲赞冰火之迷+炸雪糕好食~同之前有d食评话唔系太好食有d出入~果然系各花入各眼~另一个朋友仔就话个白色凉粉麻麻地~佢食唔哂我就帮手食左两啖....我又觉得ok wo~最后几个人一人食d帮佢清埋佢~而我𠮶个梳乎厘就ok la~我第一次食梳乎厘....同我相像中私口感有d出入~不过应该唔系间舖的问题~佢攞出黎的时候几香朱古力味架~份量够我同另一个朋友share~呢间舖的甜品价钱都ok la~一般around $30-40~但环境唔错~可以俾一班fd坐低倾计~又冇人赶你走~五、六、日仲开到2点~我地都系因为咁而拣架~应该有下次帮衬的机会~因为朋友仔话佢地要

应该有下次帮衬的机会~因为朋友仔话佢地要试下个旋转乐园架~

冰火之迷(上面)~炸雪糕~好鬼似样~
白色凉粉~
2010-04-24
$40 (宵夜)
庆祝纪念
生日
冰火之迷(上面)~炸雪糕~好鬼似样~
  • 冰火之迷,炸雪糕