2021-12-27 1313 浏览
一个价钱三个享受,鸡煲+韩烧+火锅。无错,系食唔到咁多,所以当日我哋都系拣咗先鸡煲,后韩烧就完场。餐厅位置位于屯门工厂区,做下街坊生意咁喇。餐厅布局,放几大个雪柜,一边放烧烤嘅食物,例如:鸡翼金沙骨猪软骨薯饼粟米茄子秋葵菠萝汉堡扒青口虾猪大肠秋刀鱼。另一边系火锅食品,即:云吞水饺韭菜饺炸鱼皮鸡子鱿鱼响铃牛柏叶红薯粉等等。另外仲有啲前菜,日式小食居多,约有6至8款,但都仲有泰式无骨凤爪、沙律。热食方便就有木桶豆腐花及碗仔翅。呢个鸡煲,我觉得好食过𠮶间『18楼』,嚿嚿鸡都大大件,而且好齐整,眼见足一只,所有部位都系入面。食完想再添食都冇问题,由于厨房门长开关系,有客落单,师傅即开镬即煮。至于烧烤方面,就普通啲,冇咩特别。食材系多,但就好街坊,好似打开自己个雪柜门咁,有咩烧咩啰。饱就一定饱,呢啲地方应该唔系讲食质量,分享完毕!