2018-06-27
朋友聚会,放题从来都系一个好选择!但有人想打边炉,有人又想烧肉,可以点搅🤷🏻♀️ 「路在口边」,原来揾餐厅都岩洗,系公司问一问,有同事就介绍左呢间放题俾小妹,有边炉打又有烧肉,真系一举两得呀! 放题第一时间梗系睇下放题纸啦,有7张,正反两页,都算几多野食!一黎就叫刺身打底,刺身都几新鲜,而且职员无叫我地唔好叫太多㖞🤭(小妹黎之前有睇一睇食评,做一做过功课,慎防中伏嘛🙈其中一个食评系话唔俾人encore刺身...... so far小妹当日无发现呢个问题,刺身仲几厚切添🤣)又打边炉又烧肉,饮品竟然有得拣凉茶🤣好窝心!好!烧肉嘅烧肉!!!小妹最钟意就系烧串烧😂😂😂梗系第一时间,抢个好位烧啦!另外仲有牛舌同牛肩肉,好juicy!! 仲有带子同鱿鱼烧🤤带子虽然细粒左d,不过味道都唔错!再黎小妹favorite串烧!注意⚠️橙橙地色𠮶个超好味!!!!!佢就黑豚叉烧啦!劲好味😋当然要赞下大厨K先生烧得好啦🤣🤣🤣无错!海鲜类仲有生蚝!👍🏻仲有粟米烧!食肉兽之后再叫左金姑牛肉卷,好味👍🏻👍🏻另一边打边炉嘅朋友😂叫左人参鸡汤底,黎到发现真系有只鸡,仲有人参仔,劲足料!!😱Encore左几次五花豚肉🙈甜品有
又打边炉又烧肉,饮品竟然有得拣凉茶🤣好窝心!
好!烧肉嘅烧肉!!!
小妹最钟意就系烧串烧😂😂😂梗系第一时间,抢个好位烧啦!
再黎小妹favorite串烧!
无错!海鲜类仲有生蚝!👍🏻
仲有粟米烧!
食肉兽之后再叫左金姑牛肉卷,好味👍🏻👍🏻
Encore左几次五花豚肉🙈
甜品有好多唔同口味嘅雪糕拣,仲有雪条~~
雪糕系阿菠萝,雪条就韩国牌子🤤