2019-12-16 38 浏览
最近天气又冻番,男朋友当然要带我食啲暖烘烘既食物啦!身位屯门牛想食鸡煲除左自己煮就要出去食,位于工厂区既「冧厨」就可以食到鸡煲、打边炉、仲可以烧嘢食!只需$158咋 好值选第一种食法 - 小食系鸡煲未黎之前就紧系要街一圈睇下有咩食啦!第二种食法 - 鸡煲鸡煲!系即叫即整,由于我个坐位系对住厨房,睇到厨师整既过程!而且厨房都非常干净第三种食法 - 打边炉加高汤落鸡煲,汤底亦相当浓味,另有一个雪柜专放打边炉既食物架!第四种食法 - 烧烤转烧烤!食到禁上下,职员会问你转唔转烧烤,转转新意思!食物种类亦系超多!钟意食肉亦得!蔬菜亦得!第五种食法 - 甜品唔好意为食完主食就完左,仲有甜品!豆腐花、牛奶布甸、芒果布甸等冧厨 - 虽然开系唔显眼既位置,但我相信迟下会好多人认识,因为真系好抵食兼好好食!要经朋友介绍先知道冧厨!

第一种食法 - 小食
鸡煲未黎之前就紧系要街一圈睇下有咩食啦!

第二种食法 - 鸡煲

第三种食法 - 打边炉