2023-04-20 61 浏览
因为自己唔系食得好辣,所以平时好少食川菜,今日陪朋友嚟到长沙湾呢一间 @spicyum456 香辣鲜试吓佢哋嘅烤鱼,感到喜出望外🥰值得再帮衬❤️香辣烤鱼套餐🐟🌶️食烤鱼我喜欢点鲈鱼,啖啖肉又少骨🤤店员非常之好,知我唔系食开辣,所以见我点都小辣嘅时候就劝我点BB辣😂结果真系啱啱好,再辣啲就真系食唔到🥵(利申:我系废柴🪵)所以食辣嘅朋友真系可以嚟挑战一下佢嘅大辣😏真系有料到㗎🫰讲返个烤鱼真系好抵食,一嚟到翻开入边竟然有两条鱼😳仲有丧多配料,真系食盘烤鱼就已经饱到凸😜套餐仲可以加一个配料,好彩我加嘅系莲藕,如果加嘅系公仔面,我估真系饱到行唔到出门口🥹酱汁以四川特有的辣椒和香料烤制而成。经过烤制后鲈鱼更是散发出淡淡的香气,让人食指大动。其次,鲈鱼的外皮烤得香脆可口,让人一口咬下去,除了韵味十足的口感,还有脆爽的口感,绝对会令你过足鱼瘾。🐟🐟🐟🐟🐟总括黎讲,呢个烤鱼套餐性价比极高💰,食材新鲜,口感丰富,值得一试。如果你钟意辣味和烤鱼,绝对不能错过!👅再配上大大啖极致!🍺🍻

香辣烤鱼套餐🐟🌶️
食烤鱼我喜欢点鲈鱼,啖啖肉又少骨🤤