2023-01-18
Burger之鬼出动!呢间美式汉堡专门店䇄立佐敦都唔知几多个寒暑,印象中我大学就食紧佢😂,味道唔错价钱亲民,整体对得住个价钱,所以除咗街坊闲时经过都会见到好多年轻面孔学生客,入去食觉得自己都后生咗。以前最钟意嗌 #鹅肝牛肉汉堡,但年纪渐长食鹅肝都真系有quota🥹,依家我最经常嘅选择系 #特级牛肉汉堡,1嚿水有找食到成只手咁厚嘅jumbo级 #burger,两块厚patties、水波蛋、bacons、cheese、tomato同lettuce,未食都觉得兴奋!口感绝对系美国牛嘅质感,牛味浓得嚟冇乜肥肉,每一啖都好紥实实在!另一款我会话系低调嘅蛋柳包,ranch酱配鱼柳系不败组合,炸鱼柳比预期高质!Side 两个人share 一个sweet potato fries,个人认得薯条可以再粗身啲。