餐厅: 嘉豪酒家
资讯:

2005-02-27 19 浏览
今日朝早要返学,放学后几个同学都好肚饿,大家都拿拿临揾野食。附近野食肆好多都食过,但系冇咩特别想食,于是当有人提议饮茶既时候,大家为左医肚既缘固,就咩都冇所谓喇。之前有o的同学话呢间好食又抵食,所以就去左呢间。入到去,门口完全冇人,我地行左入去都好一阵,先有人理下我地,佢问我地几多个,我地答佢4个,佢话帮我地揾下,点知答完我地之后就走左去,我地行入去,有个人叫我地搭枱,我地就是但啦,就饿死喇~~坐低就梗系拿拿声叫野食啦,叫左牛肉,虾肠,千层糕,麻蓉包,粉果同埋一碟芝士虾炒伊面。以上咁多样真系冇一样野好食...牛肉---呢样都算叫做咁多样最好架喇,正常货色虾肠---都ok既,不过特点又唔多值啰~千层糕----差差差差差,我食过咁多间酒楼佢都真系最差喇,林到好似水咁(人地o的屋村酒楼都好食过佢)麻蓉包---个包皮好唔掂,o的麻蓉好似糖水咁粉果--正常,算过得去芝士虾炒伊面---水到爆...o的虾又唔剥,咁悭水呀!?间酒楼都几dirty,地下好多圬垃圾,service麻麻~~我地order o的野食追左好耐先黎~虽然个价唔错,但系我绝对唔会再去,我宁愿唔去~
牛肉---呢样都算叫做咁多样最好架喇,正常货色
虾肠---都ok既,不过特点又唔多值啰~
麻蓉包---个包皮好唔掂,o的麻蓉好似糖水
粉果--正常,算过得去
芝士虾炒伊面---水到爆...o的虾又唔剥,咁悭水呀!?
酒楼都几dirty,地下好多圬垃圾,service麻麻~~
我地order o的野食追左好耐先黎~
虽然个价唔错,但系我绝对唔会再去,我宁愿唔去~