2023-03-20
今日放假落咗旺角买嘢,经过呢间初芋见到好似唔错就走入去试。首先喺门口个职员见我想入去,本来企则边即刻9秒9挡住我。我望入去入面见无人,以为未开门(𠮶阵时一点多)就问开咗门未。个职员话,你堂食定外卖?我话堂食,佢就放我入去个感觉奇奇怪怪,好似唔想有人帮衬咁入到去睇完menu叫咗个红莓谷(士多啤梨味嘅3.6绵绵星球)加一支蔗蜜香金萱冷泡茶红莓谷外观好靓,都几吸引人但系食落就。。。。个面𠮶阵绵绵冰好甜。。系好假嘅士多啤梨味嘅甜食到中间同底部系啲类似啫喱布甸𠮶类咁嘅加咗啲大粒嘅珍珠,即系类似大粒西米𠮶种,ok嘅,唔系好食。只系不过不失ok𠮶只。但系个面就超级假甜至于𠮶支冷泡茶极度普通,咁就盛惠二十八大元,我去便利店买支某牌子嘅冷泡茶好饮过佢总结,下次都系睇下其他人写嘅食评先。。就咁经过见到吸引但系无人嘅店都系谂清楚先
入到去睇完menu叫咗个红莓谷(士多啤梨味嘅3.6绵绵星球)加一支蔗蜜香金萱冷泡茶 红莓谷外观好靓,都几吸引人但系食落就。。。。个面𠮶阵绵绵冰好甜。。系好假嘅士多啤梨味嘅甜食到中间同底部系啲类似啫喱布甸𠮶类咁嘅加咗啲大粒嘅珍珠,即系类似大粒西米𠮶种,ok嘅,唔系好食。只系不过不失ok𠮶只。但系个面就超级假甜至于𠮶支冷泡茶极度普通,咁就盛惠二十八大元,我去便利店买支某牌子嘅冷泡茶好饮过佢