餐厅: 美中·鴨子
资讯:

2023-07-24 1145 浏览
围方开幕,好多人都好开心兴奋,包括我,作为一个沙田友,见到大围有个咁大既商场落成,决定同屋企人试下沙田无既美中鸭子,因为呀妈比较钟意食中国菜。星期六,曾经喺订座平台订今日既位,佢accept左,但半个钟弹我票。好啦,谂住今日拎,我屋企人见到下午十二点,佢又喺订座平台话可以订晚上票,我哋又噤左,到四点。佢突然又洗晒d票,我就打电话去问咩事。接电话既女士无乜礼貌,净系话早上同事噤错,咁我问几点可以拎票,佢话答唔到。而家嚟无位。我五点半到,成功亲身拎到票,最后差唔多七点入到去。入到去,三个人五样食物🥘overall 系鸭之外其他都还好,但鸭一嚟到,我哋摸到d面粉皮系硬既,我哋三人各食左一块,顶唔顺,就叫左个侍应问,我哋话块粉皮又硬又冻,佢答我:我哋呢度d面粉皮系咁,我话OK!呢间野,系失望,同集团既北京楼好食过佢,老实讲,我成日食片皮鸭,点会唔知你d粉皮正常会系点,你咁样耍客,等位系统又混乱,唔会再帮衬~完

我五点半到,成功亲身拎到票,最后差唔多七点入到去。