2010-05-10
为咗母亲节朴咗好多间有自助餐酒店,终于几经波折去咗呢间,系第一次去,好惊质素唔掂,因为个名好似旺角𠮶间 '朗 X'。想唔到有意外惊喜:1. 食自助餐我要求有:生豪、翡翠螺、龙虾仔(我嘅 favorite, 我都食咗好多)、三文鱼刺身(好鲜甜!)、烧牛仔肉。呢间酒 店全部都能够提供度;2. 并且重有另外惊喜,就系场内有 " 煎鹅肝"(好好味,外脆内软,好正!);3. 生豪有两种选择(虽然系细咗d,但都好鲜甜);4. 刚才提及冻海鲜,我从未见过佢地缺乏过,一直保特充裕;5. 又有几种Hams 拣,虽然唔系高质素果种,但味道都唔错;6.专人即 Lo 沙律 (凯撒沙律),好味!7.有印度饼配几种咖哩(羊肉、豆頪、海鲜),系辣咗 d 嗻;8.又另外每人送:鲍鱼仔、姜汁炖燕窝、羊架(一件)、海胆虾,四选二;甜品送:梳乎里、 蛋糕仔、puff 仔。真系好多嘢食拣,如果唔系个肚食到胀哂,我其实重想食落去架,真系食到捧住个肚走。食嘢嘅环境又唔错,虽然价钱系贵咗d ($488加一,再75%,每位$414.8),但一分钱一分货,有咁多嘢食(重要系我钟意嘅!真系好少酒店可以做到架!),呢个价钱都可
想唔到有意外惊喜:
店全部都能够提供度;
3. 生豪有两种选择(虽然系细咗d,但都好鲜甜);
4. 刚才提及冻海鲜,我从未见过佢地缺乏过,一直保特充裕;
6.专人即 Lo 沙律 (凯撒沙律),好味!
蛋糕仔、puff 仔。
食嘢嘅环境又唔错,虽然价钱系贵咗d ($488加一,再75%,每位$414.8),但一分钱一分货,有咁多嘢食(重要系我钟意嘅!真系好少酒店可以做到架!),呢个价钱都可以接受,一定下次再嚟拆过!
p.s. 挂住食嘢唔记得影番d 相来证明一下比大家,真系唔好意思!重有,女厕果度 d 洗手
液都好清香架。