(非会员)
2012-01-03 124 浏览
果日下昼同FD去完始创果边行完街攰攰地又有少少肚饿 谂住是但系附近揾D野食坐下吹下水.经过石磨坊隔离有幢唐楼入口果到见到有个几YOUNG既女仔 嗌话有下午茶 原来系楼上CAFE 睇下MENU 见D野又几抵食就上去试下 不过条梯有少少阴沈啰 光返少少会比较好!间野系2楼 行左4条短楼梯 不过当做运动啦 HAHA一开门 有2个女仔 都系后生女 好NICE好有礼貌 知道我地行完楼梯攰 主动问我地要唔要水 ^^播紧D好舒服既流行曲 THAT'S GD!我就嗌左个"千岛芝士焗鸡扒意粉" 出餐出得好快 个意粉好香 好多粟米 好正 10分满分 :-P野饮我就嗌左杯冻柠茶 加大都系加六蚊 好大杯 饮到我死= = 而且杯柠茶放柠檬都放得令过人 好有心机 都系10分!我个FD就嗌左个下午茶一人SET 佢咁大食都话食得好饱XD野饮佢就嗌左一杯叫''随便'' 但一D都唔随便 酸酸甜甜几好饮!食到饱饱 CAFE有WIFI 上网几快~~~~又有UNO.啤牌 新杂志报纸睇 赞!上去静下 同人吹下水真系好RELAX 不过唯一衰系有人食烟啰 好彩有开抽气扇姐-,-下次再上黎!会返转头食^^ !!!!

间野系2楼 行左4条短楼梯 不过当做运动啦 HAHA

播紧D好舒服既流行曲 THAT'S GD!

我个FD就嗌左个下午茶一人SET 佢咁大食都话食得好饱XD

食到饱饱 CAFE有WIFI 上网几快~~~~

又有UNO.啤牌 新杂志报纸睇 赞!

上去静下 同人吹下水真系好RELAX

不过唯一衰系有人食烟啰 好彩有开抽气扇姐-,-

下次再上黎!会返转头食^^ !!!!
2011-12-31
庆祝纪念
除夕
  • 千岛芝士焗鸡扒意粉
  • 随便(特饮)