2023-09-11 172 浏览
牛舞烧肉火锅放题系一间好受欢迎嘅餐厅,尤其系对于钟意烧烤同埋火锅嘅人嚟讲简直就系冇得顶‼️呢度嘅生啤放题只系💰4️⃣8️⃣一位,好抵饮,可以尽情饮啤之余品尝美食。而呢度嘅日本萨摩和牛烧肉餐,亦都好出名,佢地既拼盘非常丰富。如果你唔钟意烧烤,呢度都仲有好多款式食物可以拣,QR code落单就得啦😍,例如有刺身、矶煮鲍鱼、土佐豆腐、沙律等熟食😋如果想试吓佢嘅厚切豚腩肉同美国肥牛片,就可以试下火锅啦。渌一渌已经好重肉香,一定满足到你嘅口味🥰。💛我觉得最抵食嘅就一定系佢哋呢个餐!净系讲紧个日本萨摩牛拼盘已经值回票价!虽然呢个拼盘会送一次,但系有好多款食完都仲可以喺QR code𠮶度落单再食🤭🤤正!