2018-06-02 172 浏览
星期二有朋自远方来,上网见到呢间,就买左 coupon 夜晚去食,点知坐低先知原来要预订,自己 overlook 左,唯有散叫啦,张 coupon 留下次用。叫左个烟三文鱼 Cesar salad,好大盆菜,但三文鱼得几块。卡邦尼意粉,个汁太 solid,入口个汁完全一 pat pat,味道唔够浓。主角登场,肉眼扒,五成熟,上台几靓,但一切落去知濑左野,完全切唔开,入口韧到呢,完全唔想食。呢餐盛惠 $477,唔贵,但唔值。今日去用埋张 coupon,salad,汤,蚝都可以,到主菜我死唔信邪俾多次机会佢,都系 order 肉眼扒,点知我咀叼家姐跟我一样,结果,当然系妈妈声啦,我要5成,上台3成,一边食一边渗出血水,又系切唔开的。真系大家乐好过佢,决定永远唔再去食。
不断渗血肉眼扒
正常生蚝