(非会员)
2007-10-18 12 浏览
我每星期都去呢度食饭或者饮嘢,都好了解呢度的人同事情,所以我都想讲吓,例如10月1日烟花歺,我都有去,不过我见到啲工作人员多咗,因为当日可能同平时唔同,所以有好多Part-time staff,当日相当热閙,好有气氛,不过因为天气关系,有成十几分钟要停一停,因为有小小雨粉,但我见到啲相熟的员工,真系好落力,想将个Party做好,当然咁多Part-time一定有小小Mistake,但我一行十几廿人都比佢哋嘅工作态度感动,总算值得我一去再去,食物方面,总算价廉物美,二佰蚊有找,哗!烟花歺㖞,仲要喺维港上面睇,边度揾呀?平时去仲爽,𠮶几个女侍应相当Nice,几十蚊就可以喺中环蒲一晚,几好,不过,最近发现冯星期三/六, 都有live Music, 最好就系不设最低消费, 如果有朋友问我有咩好介绍, 我依然会答你"愉景森林"