2010-08-03
因为我同老婆都系爱猫之人,系openrice见到有间猫猫主题cafe就当然要去试下啦两公婆都系路痴,所以第一次揾我觉得有d难揾,如果系外围整个广告banner可以易揾d跟住就上去地摊喇(话说个lift系要开门觉得好得意)上到去两点几到, 已经有好多人食紧野 不过我地都唔洗等位地摊个格局同气氛都好舒服, 好relax 谈情好地方!之后我地就嗌野食,分别有朱古力猫,生芝猫,螺丝粉(唔记得左个名),三文鱼忌廉汤,蜜糖鸡翼,猫多士朱古力猫:不过不失既一杯朱古力,不过d cream几滑,几好饮。生芝猫:用烟肉包住虾,仲有芝士,正!推荐!螺丝粉(唔记得左个名):其实都唔错,不过本人对螺丝粉一向存有反感...所以唔钟意食三文鱼忌廉汤:虽然细碗不过好好饮,三文鱼味好香浓,推荐!蜜糖鸡翼:d肉好林,蜜糖有好多俾你自己"yam",好食!猫多士:普普通通一个多士,不过d样画得好得意首先要赞一赞就系呢度既野食,本来我系抱住玩猫猫既心态黎阿猫地摊,食物唔系最考虑,点知d野食既质素都好高,超出预期!讲完食野就当然系讲下猫猫,本来岩岩黎地摊都唔敢去揾猫猫玩,不过cafe既气氛好和谐,大家都会周不时离开自己个位影下猫
跟住就上去地摊喇(话说个lift系要开门觉得好得意)
上到去两点几到, 已经有好多人食紧野 不过我地都唔洗等位
地摊个格局同气氛都好舒服, 好relax 谈情好地方!
生芝猫:用烟肉包住虾,仲有芝士,正!推荐!
三文鱼忌廉汤:虽然细碗不过好好饮,三文鱼味好香浓,推荐!
蜜糖鸡翼:d肉好林,蜜糖有好多俾你自己"yam",好食!
猫多士:普普通通一个多士,不过d样画得好得意
讲完食野就当然系讲下猫猫,本来岩岩黎地摊都唔敢去揾猫猫玩,不过cafe既气氛好和谐,大家都会周不时离开自己个位影下猫猫。
猫猫好多都周围走 唔愿俾人抱
但系作为爱猫之人见到咁多猫猫都已经好满足
有只叫熊仔既黑猫睇落恶恶地 不过好乖架,佢会乖乖地训系sofa俾人摸,仲有一只长毛猫叫dor dor,好靓,高贵既化身!
就系咁呢餐就食左两个钟,食物既质素比预期好,气氛比预期好,猫猫亦令我地两公婆好开心<3 系好愉快既一餐!一定会再去