2023-07-11 25 浏览
琴日经开旺角,同朋友食饭,周围都好多人,所以就谂吓有冇一啲楼上Cafe ,就见到呢一间有好多好评,所以就一于试吓。嚟到依间楼上Cafe,环境清静,见到佢有好多唔同种类嘅桌上游戏,一大班朋友应该可以玩好耐我今次食嘅套餐$388,真系物超所值,全部嘢都好好食!其中我最钟意嘅系烤鸡阔条面,面条有啲弹牙,烤鸡肉汁够香。另外一款千岛素菜pizza,薄脆pizza底配上啲蔬菜同千岛酱,味道爽口又唔会太油腻,真系一款好健康嘅pizza,同埋佢落芝士唔会手软,啖啖都食到芝士。小食炸蟹饼亦好好食,外脆内软,炸得刚刚好。不过最特别嘅,就系两杯嘢饮啦!第一杯系黑森林mocha,黑咖啡同黑巧克力混合,再加上一朱古力雪糕,味道好浓郁又唔会太甜。第二杯系奇异果沙冰,奇异果打成泥,再加上啲冰沙,好清爽又健康。整体而言,我真系好钟意呢间咖啡屋,唔单止食物好味,环境亦好舒适,仲有好多款桌游可以玩,可以令我消磨一个下午时光。下次有机会,我一定会再黎试其他嘅食物同埋玩其他款桌游。整体味道指数:😋😋😋/5性价比:💰💰💰/5环境:❤️❤️❤️/5服务:✅✅✅/5

整体味道指数:😋😋😋/5
性价比:💰💰💰/5