2013-10-14 229 浏览
果日禁啱有个朋友(女的)生日,陪佢行完街之后,打算一齐食餐晚饭,禁啱行过呢间餐厅到试下。间餐厅虽然比较细,而且....有啲贵,不过D野食都算唔错,算系物有所值,最令我深刻既系服务XD个沙律D蔬菜食得出几新鲜,之后个汤,我个人觉得个龙虾汤唔错,只系我朋友觉得个杂菜汤有D淡。之后既主菜我同我朋友都觉得唔错,我食果个羊架D肉几嫩,又无咩酥咩,加上D汁,几好食,只系份量比较少,好彩个侍应肯帮我个食咗一半既菜加个饭。而我朋友食果个龙虾天使面,佢话觉得个龙虾好香,又多肉,可能女仔食得少啲,对佢黎讲份量刚刚好,食完主菜已经话好饱。到上甜品既时候,我点咗个芝士蛋糕,我个人就无咩特别既感想,点系....可能个侍应误会啦,佢系我朋友个芝士蛋糕上写咗D字,我谂大家都应该知道大约字咗D咩啦(奸笑)。可能因为呢件事,我同果位朋友(依加要改口啦XD)关系有所拉近(笑)。呢间餐厅对我黎讲,感觉颇特别,有几深刻既记忆。
间餐厅虽然比较细,而且....有啲贵
,不过D野食都算唔错,算系物有所值,最令我深刻既系服务XD

可能因为呢件事,我同果位朋友(依加要改口啦XD)
关系有所拉近(笑)。
呢间餐厅对我黎讲,感觉颇特别,有几深刻既记忆。
题外话/补充资料: 想多谢一下果个女侍应 XD
2013-08-05