10:30谂住可以买个早餐返工食,帮同事买埋早餐所以叫咗两个餐系俾钱嘅时候已经同位女员工讲咗分开包装!门口一大堆人排队,又见佢楼面同厨房都好似唔够人,两个人全场周围飞,但我个早餐等极都唔见,我都唔好意思走埋去问嘢,一等等咗半个钟有多就情急之下走去问吓哥哥仔我个餐得未,原来个餐就咁摆埋一边冇人执比我,我谂我唔问都唔会有人执俾我,交到我手嘅时候就系一袋过攞俾我,我都好好声气同个哥哥讲要分开包装,佢一副非常唔耐烦西口西面嘅表情攞咗个胶袋俾我叫我自己分返开跟住走咗去,帮我落单𠮶位女员工之后见到我嬲到面都红埋先走过来主动帮我分返开两个餐同埋讲唔好意思!你唔够人手真系唔紧要,你哋公司可以预先叫员工同个客交代要等几耐,唔系一路收钱一路𣺉档要啲客喺门口企成半个钟等攞你个餐,你间野又唔系好食过人,我下次唔喺你度嗌过对面大快活嗌外卖应该仲快过你亦都平过你!就咁我就俾你哋累到迟到返工!非常好嘅一次早餐体验!
就咁我就俾你哋累到迟到返工!
非常好嘅一次早餐体验!

外卖自取